GSP - High Tech Saws

HSS cirkularni noževi, GSP Zborovice


Promo Video - pile GSP Zborovice

GSP
WORLDWIDE

Testere sa karbidnim i metalo-keramičkim vrhovima za sečenje čelika

Naša kompanija je ekskluzivni zastupnik kompanijeKapmann za SK sečiva testera za čelik. Sečiva testera su sinterovani karbidi i uvek se preporučuje i podešava prema potrebama kupaca i uslovima sečenja. Naš fokus je na TCT sečivima testera za čelik, nerdjajući čelik, ali i na TCT sečivima testera za sečenje obojenih metala i metala u tablama. Umeci (SK – cementni karbidi, HM – karbidi, TC – tungsten-karbidi) proizvode se tehnologijom sinterovanja – sinterovanje tungsten-karbida i kobalta (do 10% deluje kao vezivo) na visokoj temperaturi i pritisku. Nekada se dodaje titanijum-karbid da bi se povećala čvrstoća. Što je veći procenat kobalta, Sk je čvršći ali je manje otporan na habanje. Umeci u kućište alata zalemljeni lemom koji se sastoji od bakra i srebra.

Nudimo profesionalne testere sa vrhovima od tungsten-karbida i testere sa metalo-keramičkim vrhovima za sečenje čelika, obojenih metala i gvozdenih materijala.

Naš asortiman sečiva za testere namenjen je za sečenje plastike, gradjevinskih materijala (na primer ploče od drvenog cementa, ploče od poroznih betonsko-mineralnih vlakana itd). Koristimo samo čelik vrhunskog kvaliteta koji je perfektno kaljen za renomirana GSP sečiva cirkularnih testera. Sečiva se oblažu korišćenjem laserske rezne tehnologije i sofisticiranim istraživanjem za žljebove i karbid što omogućava duži vek trajanja i jače proizvode.

Ovo su standardni proizvodi. Postoje i proizvodi po meri, izradjeni u tesnoj saradnji sa sistemima kupaca za specifične radne uslove, specijalne tolerancije i druge potrebe kupaca.

Ovi tasteri će podržati i preporučiti naš sajt drugim korisnicima interneta. Hvala Vam.

Czech Republic
Hlavní 438, Zborovice, 768 32

Telefon: +420 573 369 286

Email:

      Web dizajn studio Porezna je ujedno i autor web stranica