GSP - High Tech Saws

HSS cirkularni noževi, GSP Zborovice


Promo Video - pile GSP Zborovice

GSP
WORLDWIDE

Sečiva segmentnih i frikcionih testera

HSS segmentna sečiva cirkularnih testera za sečenje metala

Segmentna sečiva testera koriste se za sečenje metala kod sličnih primena kao kod HSS bonseka za sečenje čvrstih tela. Kod segmentne testere montiraju se zamenljivi HSS segmenti, kućište e od jeftinog hrom-vanadijum-čelika.

Frikcione testere

Izradjene od visoko kvalitetnih specijalnih čelika , očvrsnutih u skladu sa najnovijim tehničkim otkrićima. Imaju specijalne zupce i sa unutrašnjim brušenjem su sa obeju strana, koriste se na modernim mašinama za precizno brušenje. Sva Wolferal sečiva se komad po komad ispituju na tvrdoću, bočno odstupanje i koncentričnost. Ona se mogu montirati na sve mašine velike brzine pri preporučenoj perifernoj brzini sečenja od 80-125 m/s. Idealna brzina za sečenje gvoždja i čelika je 125 m/s. Za aluminijum i ostale obojene metale, dostupni su specijalni dizajni.

Kratak video o HSS segmentnim sečivima i sečivima za frikcione testere

The video showing HSS segmental saw blades and friction saw blades you find on channel YouTube, or in our video gallery.

Tabela tehničkih parametara segmenata sa segmentnim testerama (CZ)

Table of technical parameters of segments

Preuzimanje je u PDF formatu. Da se otvori, kliknite na sliku ililink ovde.

Slike - segmentirana pile i pile trenje

Czech Republic
Hlavní 438, Zborovice, 768 32

Telefon: +420 573 369 286

Email:

Web dizajn studio Porezna je ujedno i autor web stranica

These pages store cookies to help them function properly. By using our services you agree to use them. About cookies I UNDERSTAND